A Juhaszdora táskák tervezésekor azt tartom szem előtt, hogy mit kell tudnia egy táskának ahhoz, hogy a legjobban alkalmazkodjon a mai igényekhez. Óvoda, iskola, játszóterezés, kerékpározás, rövid utazás vagy egy üzleti tárgyalás egy napon úgy, hogy ne kelljen napközben többször táskát váltani. Táskáimmal erre az életformára szeretnék reflektálni, ezért elsősorban nem szezonokban, hanem élethelyzetekben gondolkodom.

 

Sok funkciós táskákat készítek. Sok zseb, alkalom és igény szerint átalakítható kézi- váll- és háti táska lehetőségek, egyben. Ez a megközelítés megköveteli az egyszerű, de finom, elegáns formákat, amelyeket a színválasztással és minőségi alapanyagokkal és kiegészítőkkel igyekszem erősíteni. Megerősít a munkámban, hogy a vásárlóim rendszerint visszatérnek egy-egy új darabért. Az a tapasztalatom, hogy a táska megszólítja leendő gazdáját; a „szerelem első látásra” termékek a valóságban mindig működnek, hosszútávon használják és megbecsülik őket.

 

 

Idén ötödik éve a Juhaszdora táskákat a megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató Kézmű Közhasznú Nonprofit Kft gyártja. 2016-ban profi szakemberek partnereként egy nekem fontos ügy részese lettem, aminek hoszú távon van gyümölcse. A Kézmű célkitűzésével és társadalmi felelelősségvállalásával könnyen azonosultam és szerencsémre a márkámon keresztül így támogatni tudom a Kézmű Kft dolgozóit, illetve Ön is, amennyiben Juhaszdora táskát vásárol.

Select your currency
EUR euró