Rólunk

"SZÉPSÉG ÉS MINŐSÉG, FUNKCIÓ ÉS SZERELEM. MINDNEK TELJESÜLNIE KELL A MUNKÁINKBAN: A TERMÉKEINKET ÚGY ÁLMODJUK MEG, HOGY ELSŐ LÁTÁSRA SZERELEMBE ESHESS VELÜK.”

AZ ÖTLET

Juhász Dóra a MOME-n (Moholy-Nagy Művészeti Egyetem) végzett textiltervezőként, majd rá egy évre design menedzser szakon is szerzett MA  diplomát.

Saját márkáját Juhaszdora márkanév alatt 2010-ben alapította, mely kezdetben bőr kesztyűk, laptop tokok, később már kizárólag bőr táskák és kortárs tánc- és színházaknak jelmeztervezésével foglalkozik.

STÍLUS ÉS MINŐSÉG

Dóra kiegészítői elsősorban funkcionálisak, mégis egyediek és kiváló minőségűek. Az elmúlt 13 év során olyan táskákat igyekezett tervezni, amelyekbe első látásra bele lehet szeretni.

Az alapanyagok, kellékek és a design elemek mind praktikusak, mind különleges és elegáns megjelenést biztosítanak akár utazáshoz, akár üzleti megjelenéshez. A Juhaszdora táskák minőségi kézzel készült termékek.

TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

2016 óta a Juhaszdora táskákat a megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató Kézmű Közhasznú Nonprofit Kft gyártja. 

Ezzel a célkitűzéssel és társadalmi felelősségvállalással a mi márkánk is azonosul. Büszkék vagyunk, hogy támogatni tudjuk ezt a fontos szándékot a közös munka során, illetve Te is, amennyiben Juhaszdora táskát vásárolsz.