Rólunk

"SZÉPSÉG, MINŐSÉG, FUNKCIÓ ÉS SZERELEM. EZEKNEK MIND  TELJESÜLNIE KELL A MUNKÁIMBAN: A TERMÉKEIMET ÚGY ÁLMODOM MEG, HOGY ELSŐ LÁTÁSRA SZERELEMBE ESHESS VELÜK.”

AZ ÖTLET

A MOME-n (Moholy-Nagy Művészeti Egyetem) végeztem textiltervezőként, majd rá egy évre design menedzser szakon is MA diplomát szereztem.

Saját márkámat Juhaszdora márkanév alatt 2010-ben alapítottam, mely kezdetben bőr kesztyűk, laptop tokok, azóta már kizárólag bőr táskák és kortárs tánc- és színházaknak jelmeztervezésével foglalkozik.

STÍLUS ÉS MINŐSÉG

Kiegészítőim elsősorban funkcionálisak, mégis egyediek és kiváló minőségűek. Az elmúlt 14 év során olyan táskákat igyekeztem tervezni, amelyekbe első látásra bele lehet szeretni.

Az alapanyagok, kellékek és a design elemek mind praktikusak, mind különleges és elegáns megjelenést biztosítanak akár utazáshoz, akár üzleti megjelenéshez. A Juhaszdora táskák minőségi, kézzel készült termékek.

TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

2016 óta a Juhaszdora táskákat a megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató Kézmű Közhasznú Nonprofit Kft gyártja, melynek célkitűzésével a márkám is azonosul.

Büszke vagyok, hogy támogatni tudom ezt a fontos szándékot a közös munka során, illetve Te is, amennyiben Juhaszdora táskát vásárolsz.